Mijn favorieten

Verzekeringen

Bij Van Hoogen Assurantiën bent u op het juiste adres voor al uw verzekeringen!

Particulier verzekeringen:
Op het gebied van particuliere verzekeringen zijn wij onafhankelijk en doen wij zaken met tal van maatschappijen, waardoor wij u de optimale kwaliteit kunnen bieden tegen een betaalbare premie. Uw auto, huis en inboedel, aansprakelijkheid, reizen, juridische geschillen, levensverzekering en zorgverzekering, noem maar op. Wij bieden een totaal pakket verzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op, zodat wij u geheel vrijblijvend kunnen informeren.

Zakelijke verzekeringen:
Gaat u net starten met uw zaak of bent al geruime tijd uw eigen baas. Geen probleem, wij bieden tal van verzekeringen voor het Midden- en Kleinbedrijf, zoals bedrijfsgebouwen, (milieuschade) aansprakelijkheid voor het bedrijf, tot een compleet wagenpark. Voor u als ondernemer mag uw arbeidsongeschiktheidsverzekering natuurlijk niet missen.

Uw zakelijke verzekeringen kunnen in een bedrijven voordeelpakket worden opgenomen. Uw verzekeringen opnemen in een pakket kan verschillende voordelen hebben: zo kan bijvoorbeeld de korting oplopen tot maximaal 12% per jaar, zijn alle verzekeringen overzichtelijk ondergebracht bij 1 verzekeraar of kunt u kosteloos termijnbetaling aanvragen. Na het inventariseren van de te verzekeren risico's, zullen wij altijd een vergelijking maken van verschillende verzekeraars. U bent er dan zeker van u uw verzekeringen ondergebracht heeft bij de verzekeringsmaatschappij met de voor u gunstigste voorwaarden, tegen de voordeligste premie.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag een afspraak, zodat een van onze adviseurs bij u langs komt om uw verzekeringen met u te bespreken.

Agrarische verzekeringen:
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van agrarische verzekeringen kennen wij deze risico’s als geen ander. Wij bieden u dan ook alle verzekeringen die een agrariër nodig heeft; van gebouwen-, inventaris-, landmaterieel-, vee-, aansprakelijkheid- tot milieuschadeverzekering. Voor u als ondernemer is het natuurlijk belangrijk om het arbeidsongeschiktheidsrisico te verzekeren. Ook dit risico kunnen wij bij verschillende verzekeraars onderbrengen.

Uw agrarische verzekeringen kunnen in een agrarisch voordeelpakket worden opgenomen. Uw verzekeringen opnemen in een pakket kan verschillende voordelen hebben: zo kan bijvoorbeeld de korting oplopen tot maximaal 12% per jaar, zijn alle verzekeringen overzichtelijk ondergebracht bij 1 verzekeraar of kunt u kosteloos termijnbetaling aanvragen. Na het inventariseren van de te verzekeren risico's, zullen wij altijd een vergelijking maken van verschillende verzekeraars. U bent er dan zeker van u uw verzekeringen ondergebracht heeft bij de verzekeringsmaatschappij met de voor u gunstigste voorwaarden, tegen de voordeligste premie.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag een afspraak, zodat een van onze adviseurs bij u langs komt om het verzekeringspakket met u te bespreken.

Schadebehandeling
Als uw assurantietussenpersoon zijn wij uw aanspreekpunt bij afhandeling van schade. Als u schade geleden heeft, kunt u contact met ons opnemen, wij nemen u graag zoveel mogelijk werk uit handen. Wij zijn namelijk van mening dat u als klant zich zo weinig mogelijk bezig hoeft te houden met de administratieve rompslomp van een schadeafhandeling. Dat u schade geleden hebt, is immers al vervelend genoeg. Doordat wij onafhankelijk tussenpersoon zijn, kunnen wij bij schadeafhandeling iets extra's voor u betekenen. Wij streven altijd een snelle en correcte schadeafhandeling na.

Downloads

 Advieswijzer
 Financiële bijsluiter
Klachten procedure
Dienstverleningsdocument Risico's afdekken
 Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen