Mijn favorieten

Makelaardij Leek

Thuis in de regio
Als geen ander kennen we de marktontwikkelingen en mogelijkheden van woonlocaties en bedrijfspanden in onze omgeving. Een bloeiende regio waarin we ook zelf blijven meegroeien. Kenmerkend voor onze omgeving is de centrale ligging in het noorden in een groene regio. Een mooie omgeving waarin het prettig wonen en goed ondernemen is.

Aankoop
Wellicht bent u, nadat u zelf wat rond gekeken heeft, tot de ontdekking gekomen dat er eigenlijk heel wat bij komt kijken voordat u de stap naar de koop van een huis van uw keuze kunt zetten. U weet eigenlijk niet precies hoe u dat moet aanpakken of hoe u over een prijs moet onderhandelen. Kort gezegd: Hoe voorkomt een teleurstelling? Wij kunnen u helpen op de weg naar dat ene huis op maat. Wij geven hieronder een overzicht van de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren:
Een selectie maken van aanbod aan de hand van uw woonwensen, begeleiding bij bezichtigingen, advies over de waarde van de woning, advies over de staat van de woning (bouwtechnisch rapport), energielabel, advies over de buurt/regio, publiekrechtelijk onderzoek, kadastraal onderzoek, onderhandelingen, controle koopakte, begeleiding en inspectie op de dag van het passeren van de akte bij de notaris, begeleiding en advies bij eventuele problemen die zich voordoen nadat u eigenaar bent geworden.

Verkoop
U wilt uw huidige woning samen met uw NVM-makelaar verkopen. Het verkopen van een huis, is meer dan een bord in de tuin plaatsen. Het vereist deskundige hulp op maat, met een sterk accent op communicatie, waardoor u feilloos door het verkooptraject gaat. Juist daarom doet u een beroep op ons, uw NVM-makelaar. Wij geven u graag een uitgebreide indruk van dat traject, zodat u goed voorbereid het verkoopproces in kunt gaan. Wilt u gedetailleerde informatie, wij komen graag een keer vrijblijvend en gratis bij u langs. Wij zijn uiteraard altijd bereid uw vragen te beantwoorden. Schroom niet om ons het hemd van het lijf te vragen.

Taxaties
Ook voor een taxatie kunt u een beroep doen op onze deskundigheid. Omdat wij dagelijks actief zijn in de onroerend goed markt weten wij als geen ander uw woning of bedrijfspand op de juiste waarde te schatten. De zorg waarmee wij onze rapporten vervaardigen zijn kenmerkend voor ons kantoor en zullen u zeker aanspreken. Wij beschikken over een aanstelling bij het NWWI en Taxateursunie, zodat wij ook gevalideerde rapporten kunnen aanleveren voor alle geldverstrekkers met of zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Bedrijfs en Agrarisch Onroerend goed
Ons specialisme beperkt zich niet alleen tot woonhuizen. Ook de huisvesting van uw (agrarisch) bedrijf is bij ons in goede handen. Op alle aspecten van (agrarisch) bedrijfs onroerend goed hebben wij de kennis in huis. Wij zijn gecertificeerd makelaar in woningen, bedrijfsonroerend goed en agrarisch onroerend goed.

Beheer
Overweegt u uw woning of bedrijfsobject te verhuren? Verhuur van een pand heeft een aantal haken en ogen. Wij kunnen u daarin begeleiden. Onze dienstverlening op het gebeid van beheer is uitgebreid. Wij kunnen u helpen met het zoeken van een geschikte huurder. Verder kunnen wij de gehele administratieve afhandeling rond de verhuur verzorgen. Ook is het mogelijk dat wij u begeleiden gedurende de gehele huurperiode. Hierbij moet u denken aan het incasseren en het bewaken van de betaling van de huur, aanschrijven van de huurder bij huurverhoging, of het voeren van technisch beheer. Bent u geïnteresseerd, neem dan gerust contact met ons op voor het plannen van een afspraak om uw wensen en onze dienstverlening met u door te nemen.